2022

Ιταλία Αυστρία : Kr92k Ebk6q8im : Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.

Ιταλία Αυστρία : Kr92k Ebk6q8im : Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.
Ιταλία Αυστρία : Kr92k Ebk6q8im : Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.

Ιταλία Αυστρία : Kr92k Ebk6q8im : Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.. Κι όταν το έκανε στο 65΄ με την κοντινή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020. Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει ιταλίας.

Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα! Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Η εθνική ιταλίας θα παραταχθεί χωρίς τον τζόρτζιο κιελίνι στην αναμέτρηση με την αυστρία (26/6, 22:00) για τη φάση των «16» του euro 2020. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960!

Ru4u4m9sp5vqzm
Ru4u4m9sp5vqzm from www.sport24.gr
Η εθνική ιταλίας θα παραταχθεί χωρίς τον τζόρτζιο κιελίνι στην αναμέτρηση με την αυστρία (26/6, 22:00) για τη φάση των «16» του euro 2020. Ο τεχνικός της αυστρίας φράνκο φόντα δε διστάζει να αλλάξει σύστημα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην ιταλία. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει ιταλίας. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021.

Ο τεχνικός της αυστρίας φράνκο φόντα δε διστάζει να αλλάξει σύστημα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην ιταλία.

Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει ιταλίας. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro. Ως γνωστό, ο αμυντικός της. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα!

Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Ως γνωστό, ο αμυντικός της. Ο τεχνικός της αυστρίας φράνκο φόντα δε διστάζει να αλλάξει σύστημα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην ιταλία. Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.

Italia Amfiboloi Kielini Kai Florentsi Gia To Mats Me Thn Aystria In Gr
Italia Amfiboloi Kielini Kai Florentsi Gia To Mats Me Thn Aystria In Gr from www.in.gr
Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα! Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020. Κι όταν το έκανε στο 65΄ με την κοντινή. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Η εθνική ιταλίας θα παραταχθεί χωρίς τον τζόρτζιο κιελίνι στην αναμέτρηση με την αυστρία (26/6, 22:00) για τη φάση των «16» του euro 2020. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε

Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020.

Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εθνική ιταλίας θα παραταχθεί χωρίς τον τζόρτζιο κιελίνι στην αναμέτρηση με την αυστρία (26/6, 22:00) για τη φάση των «16» του euro 2020. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του euro 2020.

Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει ιταλίας. Ο τεχνικός της αυστρίας φράνκο φόντα δε διστάζει να αλλάξει σύστημα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην ιταλία. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020.

Suwivtkixqo Um
Suwivtkixqo Um from www.enwsi.gr
Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro. Ετοιμάζει αλλαγές στην τακτική ενόψει ιταλίας. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται.

Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.

Η εθνική ιταλίας θα παραταχθεί χωρίς τον τζόρτζιο κιελίνι στην αναμέτρηση με την αυστρία (26/6, 22:00) για τη φάση των «16» του euro 2020. Ως γνωστό, ο αμυντικός της. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Η ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του euro 2020. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Από την πλευρά της, η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Κι όταν το έκανε στο 65΄ με την κοντινή. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία.

Advertisement