2022

Εφκα : Προσλήψεις 100 υπαλλήλων στον ΕΦΚΑ, μέσω efka.gov.gr οι ... : Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.

Εφκα : Προσλήψεις 100 υπαλλήλων στον ΕΦΚΑ, μέσω efka.gov.gr οι ... : Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.
Εφκα : Προσλήψεις 100 υπαλλήλων στον ΕΦΚΑ, μέσω efka.gov.gr οι ... : Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.

Εφκα : Προσλήψεις 100 υπαλλήλων στον ΕΦΚΑ, μέσω efka.gov.gr οι ... : Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.. Έκδοση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλειας ασθενείας. Μάθετε για τις εισφορές, τις συντάξεις, τα αναδρομικά συνταξιούχων και τι ισχύει για την πληρωμή. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Ποιες καταβολές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα 24 φεβ 2021 04:00 Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πληρέστερης. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 τανπυ Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ: Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης…

e-ΕΦΚΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη η πληρωμή του αδειοδωροσήμου ...
e-ΕΦΚΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη η πληρωμή του αδειοδωροσήμου ... from www.voucherergasia.gr
Κοινά ειδοποιητήρια εισφορών επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχών και εισφορών κύριας ασφάλισης. Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Έκδοση ευρωπαϊκής κάρτας ασφάλειας ασθενείας. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 τανπυ Ποιες καταβολές αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα 24 φεβ 2021 04:00 Από το απόγευμα της μεγάλης τετάρτης και τη μεγάλη πέμπτη 26.623 δικαιούχοι θα λάβουν τις προκαταβολές συντάξεων μαζί με τα αναδρομικά ποσά από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης απονομής σύνταξης. Ο εφκα ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου φεβρουαρίου και μαρτίου 2020. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων

Εισέλθετε μέσω του taxisnet (ααδε) και εκτυπώστε άμεσα τις.

Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων: Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών. Κοινά ειδοποιητήρια εισφορών επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχών και εισφορών κύριας ασφάλισης. Δείτε αν πήρε παράταση και τι είναι η νέα εγκύκλιος. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Κορνάρου βιτσέντζου 11, χανιά, 73134, χανιων. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 τανπυ Νέα για συντάξεις, αναδρομικά, πληρωμή, εκκαθαριστικά και την ρύθμιση οφειλών. Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης… Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.

Ετεαεπ για τα ειδοποιητήρια που αφορούν πληρωμή εισφορών έως 30/6. Ο εφκα ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου φεβρουαρίου και μαρτίου 2020. Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 τανπυ Δείτε αν πήρε παράταση και τι είναι η νέα εγκύκλιος.

ΕΦΚΑ - xristika.gr
ΕΦΚΑ - xristika.gr from xristika.gr
Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) μηνός αυγούστου. Ο εφκα ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου φεβρουαρίου και μαρτίου 2020. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Ετεαεπ για τα ειδοποιητήρια που αφορούν πληρωμή εισφορών έως 30/6. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας κύριας ασφάλισης, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών από 1/1/2021. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ.

Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων:

Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ: Βεβαίωση εισφορών για φορολογική χρήση. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Εφκα τι προβλέπεται για την προαιρετική ασφάλιση μακροχρόνια ανέργων για πλήρη σύνταξη 24.10.2019 | 15:06 19 οκτωβρίου 2019 Για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες εφκα απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος taxis της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων: Νέα για συντάξεις, αναδρομικά, πληρωμή, εκκαθαριστικά και την ρύθμιση οφειλών. Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. Ο εφκα ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου φεβρουαρίου και μαρτίου 2020. Μάθετε για τις εισφορές, τις συντάξεις, τα αναδρομικά συνταξιούχων και τι ισχύει για την πληρωμή. Ενημέρωση ασφαλισμένων για συμβάσεις παρ.9, 'αρθρ.39 ν.4387/2016 (δ.π.υ.) Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών αυγούστου 2020 μη μισθωτών.

Ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών ιουλίου 2020 μη μισθωτών. Μάθετε για τις εισφορές, τις συντάξεις, τα αναδρομικά συνταξιούχων και τι ισχύει για την πληρωμή. Πρώην οργανισμός ασφάλισης ελεύθερων επαγγελματιών. Νέα για συντάξεις, αναδρομικά, πληρωμή, εκκαθαριστικά και την ρύθμιση οφειλών. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά.

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά, ένας μηχανικός στο ...
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά, ένας μηχανικός στο ... from www.economix.gr
Στις 26 οκτωβρίου 2020, ημέρα δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Βεβαίωση υποβολής απογραφικής δήλωσης μη μισθωτών. Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 οδηγοσ πληροφορησησ ασφαλισμενων Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ: Ο διαδικτυακός τόπος του εφκα βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.efka.gov.gr τρίτη, 4 μαΐου 2021 τανπυ Νέα για συντάξεις, αναδρομικά, πληρωμή, εκκαθαριστικά και την ρύθμιση οφειλών.

Για να συνδεθείτε σε κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες χρειάζεται να γνωρίζεται τον αμκα σας, εάν δεν το θυμάστε μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Δεκατέσσερις διαδικτυακές υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω κεπ διαδικτυακές υπηρεσίες του εφκα θα παρέχονται εφεξής και στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών είτε μέσω φυσικής παρουσίας σε αυτά είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο χρόνος σύνδεσής σας έχει εκπνεύσει. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Αποτελεί τη συνένωση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπήρχαν στη χώρα πριν την 1 ιανουαρίου 2017, ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του νέου φορέα. Εφκα τι προβλέπεται για την προαιρετική ασφάλιση μακροχρόνια ανέργων για πλήρη σύνταξη 24.10.2019 | 15:06 19 οκτωβρίου 2019 Κοινά ειδοποιητήρια εισφορών επικουρικής ασφάλισης, εφάπαξ παροχών και εισφορών κύριας ασφάλισης. Στο πλαίσιο της πληρέστερης, αναλυτικότερης και έγκυρης. Πληροφορίες για οφειλές, αλλαγές, ρύθμιση και εκκαθαριστικά. Πώς θα λειτουργήσουν οι ναοί τη μ. Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) μηνός αυγούστου. Ενημέρωση ασφαλισμένων για συμβάσεις παρ.9, 'αρθρ.39 ν.4387/2016 (δ.π.υ.) Ετεαεπ για τα ειδοποιητήρια που αφορούν πληρωμή εισφορών έως 30/6. Επτά σύγχρονες υπηρεσίες αποκλειστικά για συνταξιούχους παρέχονται πλέον ηλεκτρονικά από τον εθνικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης…

Advertisement